Konstrukts partners

Bli en partner

Vi samarbetar med ledande systemleverantörer och konsultföretag för att leverera mer omfattande lösningar till våra kunder. Samarbeta med oss för att hjälpa dina kunder att planera bättre.

Våra partners

Vi är stolta över vårt nuvarande partnernätverk och våra framgångsrika gemensamma kundlösningar.
Här är några av dem:
ERP för servicebolag

PE Accounting är ett ledande företag inom ERP system för konsultbolag och SaaS-företag. Konstrukt integreras sömnlöst med PE och tillhandahåller en planeringslösning som innehåller resurs- och finansiell planering. Projekt och användningsprognoser, finansiella prognoser så som kassaflöde, likviditetsprognoser, PnL och mycket mer.
Verktyg för ett förenklat arbetsliv!

Stratsys tillhandahåller verktyg för att effektivisera strategiskt planerande och organiseringsprocesser. Tillsammans med Stratsys kan vi erbjuda en integrerad lösning för budget och prognos kombinerat med strategisk planering och rapportering.
Business Intelligence specialister

Mindcamp har sedan 2010 hjälpt stora som små organisationer, både inom privata och offentliga sektorn, till att ta bättre beslut. Mindcamp fungerar utmärkt med Qlik-produkter men har också gjort kompletterande produkter för planering. Tillsammans med Konstrukt har man implementerat en integrerad planering och BI-lösning åt flera av Konstrukts nuvarande kunder.

Ansök om att bli en Partner

Din email
Ditt telefonnummer
Meddelande
Genom att lämna ut dina uppgifter godkänner du till Konstrukts integritetspolicy.