Konstrukt ger dig smidig och snabb finansiell planering
Med Konstrukt får du ett kraftfullt, användarvänligt och skalbart planeringsverktyg för användning inom alla branscher och yrkesroller.
  • Finance
  • Sales
  • Supply Chain
  • HR
Tack vare flexibiliteten i verktyget kan du bestämma vilka funktioner du vill ha med och vi skräddarsyr utifrån din verksamhets behov.
Som CFO får du bättre kontroll på aktiviteterna i din verksamhet
Många företag kan inte utnyttja sin fulla potential eftersom de saknar insikter om verksamhetens alla delar. Att ta kliv framåt utan att ha alla fakta på bordet kan leda till dåligt underbyggda beslut.

Konstrukt hjälper dig att vara väl rustad och få kontroll på detaljerna i din verksamhet. Du får insyn i bolagets alla aktiviteter och resultat, det ger dig ett pricksäkert underlag för att fatta kloka beslut för tillväxt.
Nu får du bättre koll på hela värdekedjan – från produktion till affärsuppföljning
Data spridd i olika system ökar risken för stora informationsglapp. Särskilt om systemen sköts manuellt. När du konsoliderar dina befintliga företagsprocesser och affärssystem med Konstrukt så valideras allt i molnet. Du får hög kvalitet på datan och kan enklare säkerställa kvalitet, effektivitet, konsumentsäkerhet och kundnöjdhet. Visst låter det skönt.
Konstrukt gör jobbet på en bråkdel av tiden.
När du ska ta fram en budget eller göra en prognos så kan det vara knöligt och tidskrävande att jaga siffror och information från många olika system och personer. Någon är sjuk, en annan har råkat glömma sin inloggning, en tredje vabbar. Du fattar.

Nu kan du äntligen slippa det. Konstrukt sorterar automatiskt all data snyggt och prydligt åt dig. Överskådligt och utan fel, på en bråkdel av tiden det skulle ta att göra det manuellt. Känn lugnet, vi löser det.
Slipp manuell validering av felaktigt inmatad data
Med Konstrukt behöver du och dina medarbetare inte lägga onödig tid på att komplettera, validera eller korrigera felaktig data. Allt sker tryggt, automatiskt och säkert i verktyget. Du sparar massor av tid som du istället kan lägga på annat, till exempel bygga teamkänsla och skapa tillväxt.
Det underbara lugnet när du fått full kontroll över verksamheten.
Med Konstrukt får du ett stöd för tillväxt, ett skräddarsytt verktyg som har anpassats med funktioner som ditt bolag behöver. Med hög kvalitet, transparens och struktur på den inmatade datan kan den enkelt kopplas till bolagets BI-system för analys. Med Konstrukt finns inga begränsningar. Du kan ta fram olika scenarion på det sätt som fungerar bäst för dig. Vad säger du, vill du veta mer?
Våra experter och utvecklare finns alltid tillgängliga om du behöver stöd
Vi finns här om du har frågor eller stöter på problem, eller om du vill bolla en funktionalitet eller hitta det bästa flödet för ditt bolag. Vår support är omtyckt och prisad av våra kunder. Du är i goda händer.
12 fördelar med att använda Konstrukt
Kort startsträcka för att komma igång
Smidig integration med andra system
Oändligt skalbart och framtidssäkert
Verktyget är alltid tillgängligt i molnet, oavsett var du är
Strukturera funktioner helt efter dina önskemål
Ett modernt, snyggt och användarvänligt gränssnitt
Enkelt att anpassa för olika behörigheter
Stort bibliotek av funktioner som anpassas efter era behov
Stöd för bolagets andra affärssystem
100% trygghet och säkerhet i alla led
Ni kan exportera i valfritt format
Ni får engagerad kundservice och support av experter
VÅRA REFERENSER
Några av våra fantastiska kunder som använder Konstrukt för verksamhetsplanering, budget och prognos
KUNDCASE
Så hjälpte vi Espresso House effektivisera
För Espresso House integrerade vi Qlik med Konstrukt
Espresso House hade tidigare en tidskrävande centraliserad budgetprocess där de tvingades hantera alla marknader manuellt i Excel. Med den nya automatiserade lösningen är hela organisationen involverad och alla marknader kan smidigt budgetera i sina egna valutor.
Vad våra kunder säger