Modern planering för ditt företag

Skräddarsydda planeringslösningar för strategisk och operativ planering.

Kraftfull & effektiv planering

Konstrukt är ett molnbaserat verksamhetssystem som hjälper företag med alla typer av planeringsbehov. Konstrukt erbjuder en kort startsträcka, smidiga integrationer och intuitiva processer för företag i alla branscher. Väx tillsammans med framtidens planeringsverktyg.

Konstrukt har flexibla strukturer
Vi vet att alla företag har unika strukturer och behov. Därför har vårt verktyg skapats för att kunna anpassas efter verksamhetens mest centrala nyckeltal. Konstrukts skräddarsydda planeringstjänst innebär kostnadseffektiv implementering och användning, oavsett planeringsbehov.
Mer info
Automatiserad konsolidering
Manuell konsolidering av Excel-filer är inte längre nödvändigt! Konstrukts smarta plattform samlar automatiskt in data från både användare och källsystem, vilken sedan valideras och kontrolleras direkt i molnet.
Mer info
Hantera ert arbetsflöde
Ofta är det många personer involverade i ett företags operativa - och strategiska planeringsprocesser. Två vanliga problem med dessa processer är att erhålla kollegors värdefulla input, samt undvika felaktig inmatning av data. Felaktig inmatning kan leda till problem och extraarbete, och utebliven återkoppling leder till onödigt långa ledtider.

Med Konstrukt kan ni granska och godkänna data live i molnet. Ni kan även se alla kollegors framsteg och ändringar. Med mer kontroll över arbetsflödet minskar felmarginaler och effektiviteten ökar.
Mer info
Heltäckande support från planeringsexperter
Konstrukts mål har alltid varit att skapa en plattform som minskar våra kunders konsultberoende. Istället för långa implementationstider

Vi på Konstrukt finns här för att er verksamhet ska kunna planera på allra bästa sätt. Över åren har vi hjälpt ett flertal kunder att förenkla sin budget, prognos och planering och våra erfarna konsulter är alltid redo med goda råd. Till oss kan ni både vända er om ni behöver mer avancerad hjälp som exempelvis workshops eller lite enklare råd om hur ni bäst strukturerar filerna.
Mer info
Vårt utvecklingsprojekt med Konstrukt fungerar kanon och har bidragit till att vi har effektiviserat vår budgetprocess. Konstrukt har också varit snabba med att hjälpa oss när vi behövt det, vilket har varit guld värt!
Tobias Brodin, Controller, Alingsås Energi