Funktioner för alla branscher
Med Konstrukt får du ett smidigt, användarvänligt och oändligt skalbart verktyg för användning inom alla branscher och yrkesroller.
  • Budget, prognos och redovisning
  • Verksamhets- och målstyrning
  • Analys, beslutsstöd och rapportering
  • Personal- och resursplanering
Som CFO behöver du ha kontroll över hela din verksamhet
Många företag kan inte utnyttja sin fulla potential eftersom de saknar insikter om verksamhetens alla delar. Att ta kliv framåt utan att ha alla fakta på bordet kan leda till dåligt underbyggda beslut.

Konstrukt hjälper dig att vara väl rustad och få kontroll på detaljerna i din verksamhet. Du får insyn i bolagets alla aktiviteter och resultat, det ger dig ett pricksäkert underlag för att fatta kloka beslut för tillväxt.
Nu får du bättre koll på hela värdekedjan – från produktion till affärsuppföljning
Data spridd i olika system ökar risken för stora informationsglapp. Särskilt om systemen sköts manuellt. När du konsoliderar dina företagsprocesser och affärssystem med Konstrukt så samlas allt på ett ställe. Genom kontroll och visibilitet i hela verksamheten kan du säkerställa kvalitet, effektivitet, konsumentsäkerhet och kundnöjdhet. Visst låter det skönt.
Konstrukt gör jobbet på en bråkdel av tiden.
När du ska ta fram en budget eller göra en prognos så kan det vara knöligt och tidskrävande att jaga siffror och information från många olika system och personer. Någon är sjuk, en annan har råkat glömma sin inloggning, en tredje vabbar. Du fattar.

Nu kan du äntligen slippa det. Konstrukt samlar automatiskt in all data snyggt och prydligt åt dig. Överskådligt och utan fel, på en bråkdel av tiden det skulle ta att göra det manuellt. Känn lugnet, det löser sig.
Slipp manuell validering av felaktigt inmatad data
Med Konstrukt behöver du och dina medarbetare inte lägga onödig tid på att komplettera, validera eller korrigera felaktig data. Allt sker tryggt, automatiskt och säkert i verktyget. Du sparar massor av tid som du istället kan lägga på annat, till exempel bygga teamkänsla och skapa tillväxt.
Det underbara lugnet när du fått full kontroll över verksamheten. Känner du doften av kaffe?
Med Konstrukt får du alltså ett skräddarsytt verktyg som ger dig full kontroll över verksamheten, genom snabbt insamlad och validerad data från bolagets alla system och aktiviteter, utan fel. Du får tid över för innovation och att blicka framåt och ägna dig åt det du kan bäst. Nej, inte padel. Att utveckla din verksamhet förstås. Vad säger du, ska vi kavla upp ärmarna och köra igång?
Våra experter och utvecklare finns alltid tillgängliga om du behöver stöd
Vi finns här om du har frågor eller stöter på problem, eller om du vill bolla en funktionalitet eller hitta det bästa flödet för ditt bolag. Vår support är omtyckt och prisad av våra kunder. Du är i goda händer.
Upptäck flexibiliteten hos Konstrukt
Vår drivkraft är att utveckla de bästa lösningarna för våra kunder
Tack vare Konstrukts flexibilitet kan du själv bestämma vilka funktioner du vill ha med.

Vi skräddarsyr verktyget utifrån verksamheten behov och önskemål.

Snabbt, skalbart och framtidssäkert.
12 fördelar med att använda Konstrukt
Kort startsträcka för att komma igång
Smidig integration med andra system
Oändligt skalbart och framtidssäkert
Verktyget är alltid tillgängligt i molnet, oavsett var du är
Verktygets dashboards ger er full överblick
Ett modernt, snyggt och användarvänligt gränssnitt
Enkelt att anpassa för olika behörigheter
Stort bibliotek av mallar och funktioner
Du får fullt stöd för alla affärssystem
100% trygghet och säkerhet i alla led
Ni kan exportera i valfritt format
Ni får engagerad kundservice och support av experter
VÅRA REFERENSER
Några av våra fantastiska kunder som använder Konstrukt för verksamhetsplanering, budget och prognos
KUNDCASE
Så hjälpte vi Espresso House effektivisera
För Espresso House integrerade vi Qlik med Konstrukt
Espresso House hade tidigare en tidskrävande centraliserad budgetprocess där de tvingades hantera alla marknader manuellt i Excel. Med den nya automatiserade lösningen är hela organisationen involverad och alla marknader kan smidigt budgetera i sina egna valutor.
Vad våra kunder säger